HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
ACTE-DE-PRÉSENCE / PRESENTATIE >



Pag. : 1 2 3 4 5 6       [ vorige ] | [ volgende ]


Amaryllis Temmerman

Vanaf 2008 is Amaryllis te zien als presentatrice op Liberty TV. Bovendien is ze ook nieuwsanker bij TV Oost. Vanaf januari 2009 is ze het nieuwe gezicht van het lifestyle programma Trendiez op RTV


 

meer info >>

Anja Daems

Eén van 'De Madammen' op Radio 2

meer info >>

Ann Van Elsen

Sinds 2002 werkt ze voor VT4 (SBS-group) als omroepster en was één van de Mediamadammen, haar eerste televisiepresentatie. Inmiddels presenteerde Ann een seizoen Summerdate, Onder Hoogspanning, De Brandkast, Huizenjacht, Super Talent, Can You Duet. Van bij de start van MNM is Ann er vaste presentatrice van het namiddag programma 'Ann & Dave show'. 

meer info >>

Anne De Baetzelier

Een ervaren gastvrouw om uw evenement een andere dimensie te geven.  Haar talenkennis en haar ervaring in de eventbusiness kunnen u daarbij helpen. Presentatie mogelijk in het Nederlands, Frans of Engels.

meer info >>

Annelien Coorevits

Tot Miss België 2007 verkozen begon Annelien aan haar 'openbaar leven'. 

Mogelijke formules: 

Acte de présence: 1 x 90'
Presentatie: 3 uur (Nederlands, Frans & Engels)

meer info >>

Antony Arandia (ADP)


Aza Declercq

Aza Declercq is niet alleen een bekend gezicht, haar stem klinkt allicht minstens zo vertrouwd… Aza werkt ruim 15 jaar als actrice, presentatrice, radio- en tv omroepster, communicatiecoach en voice over. Haar praktijkervaring bracht haar in contact met heel wat diverse persoonlijkheden en leerde haar zich te handhaven in de meest uiteenlopende situaties. 

 

meer info >>

Bieke Illegems

Sinds 2000 werkt Bieke als journaliste en nieuwsanker bij de regionale zender ATV. Daar maakte ze ook een reeks eigenzinnige portretten van bekende Antwerpenaren Oog in oog. Voor Vitaya presenteerde Bieke een reeks over opvoeding van kinderen.

meer info >>

Bram Van Outryve

Bram Van Outryve maakte zijn grote debuut op de Vlaamse televisie met zijn rol als Tim Klaerhout in de telenovelle David en schitterde dagelijks op het scherm als ontwerper Axel De Meester in de VTM-reeksFamilie, maar dat is lang niet alles. De Gentenaar spendeert zijn tijd ook aan verschillende muzikale projecten, doet presentatiewerk, dubt animatiefilms en spreekt zeer geregeld radiospots in. Bram speelde ook enkele gastrollen in programma’s als Flikken Gent, Flikken Maastricht, Spoed, Vermist, Dag & Nacht: hotel Eburon, Code 37 en Aspe. Vanaf 2 september is hij naast Koen De Graeve, Peter Van Den Begin, en Charlotte Vandermeersch te zien in Deadline 14/10 op VTM.

 

Creatieve duizendpoot Bram zingt bij Royal Funk Force, Fosco en heeft zijn eigen kids band. U kan hem ook boeken voor een acte de présence, om de presentatie van uw event te verzorgen, om uw bedrijsspot in te spreken, om een radio en/of tv spot te maken en als voice over van uw film.

meer info >>

Cara Van der Auwera

Ze begon haar carrière als jeugdidool in de televisiereeks én gelijknamige muziekgroep Spring, maar bleek al snel veel meer in haar mars te hebben. En dus trok VT4 overtuigd aan haar mouw om haar naast een omroepstoel ook een paar fijne programma's aan te bieden. We hebben het over Cara Van der Auwera, van opleiding operazangeres - jawel - maar intussen vooral het getalenteerde gezicht van populaire televisieprogramma's zoals Let's Dance, Huizenjacht en Mama Zoekt Een Lief, allemaal in prime time te zien op VT4. Begin 2008 blijkt dat ook vijfTV, het zusje van VT4, naar haar lonkt. Als één van de weinige gezichten uit de SBS-stal mag ze voor de twee zenders van het televisiebedrijf werken. En dus zet ze haar tanden in het feel good programma Alles Nieuw, waarin ze de kleine helden van alledag in de bloemetjes zet. Dat is echt haar kopje thee, want Cara is iemand die graag tussen de mensen staat en niet erboven. Ze is beschikbaar voor presentaties, stemmenwerk en sinds dit jaar ook voor klassieke aperitiefconcerten met een kleine bezetting (piano of kwartet)

meer info >>

Pag. : 1 2 3 4 5 6       [ vorige ] | [ volgende ]