HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
BELGISCHE ARTIESTEN - TAPE / AKOESTISCH >


Pag. : 1 2 3 4 5 6       [ vorige ] | [ volgende ]


Andrei Lugovski

De 25 jarige Andrei is klaar voor z'n grote muzikale avontuur. De nummer drie uit de finale van 'Idool 2007' heeft zopas een overeenkomst getekend met het managementbureau Carso van Bernard Carbonez, de man die in het verleden al verantwoordelijk was voor het succes van o.a. Patrick Bruel, Roch Voisine, e.v.a. Voor de bookingen van Andrei Lugovski (z'n nieuwe artiestennaam) zal The Entertainment Group (Sandrine, Stan van Samang, Eline, Roel Vanderstukken, Bab) verantwoordelijk zijn. In 2009 pakte Andrei met z'n langverwachte debuut-cd uit.

meer info >>

Bart Herman

Naast zijn optredens in de culturele centra gaat Bart Herman nu ook toeren met een live on tape programma. Hierbij brengt hij uiteraard zijn bekendste hits: 'Ik ga dood aan jou', 'Ogen van lood', 'Gele rozen', 'Slaap mijn kind', 'Angela',… en zeker niet te vergeten zijn recentste kraker 'Vlinders, passie, stille tranen'. Daarnaast keert Bart ook terug naar zijn roots: de country en rock and roll-muziek en brengt hij gekende nummers van o.m. Johnny Cash, Elvis en Jerry Lee Lewis. Bart toont zich in zijn totaliteit. Al zingend vertelt hij waar hij vandaan komt en waar hij nu staat. Dit programma is een aanrader voor wie wil genieten van de artiest Bart Herman als intieme bard maar ook als de rock and roll-cowboy die hij was en nog altijd is. De chanson-liefhebber die de ambiance niet schuwt komt hier zeker aan zijn trekken.

meer info >>

Bart Kaëll

Als student aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen leerde Bart heel wat uit het "vak", maar de eerste echte ervaring kreeg hij dankzij Luc Appermont in diens kustshows.

 

In 1982 werd Bart gecontacteerd voor deelname aan de Baccara-beker, waar hij als totaal onbekend individu de publieksprijs in ontvangst mocht nemen. In 1983 nam hij een eerste maal deel aan de preselectie van Eurosong en werd derde met "Symphonie". Na deze eerste singel kreeg Bart kansen met onder andere "Hallo dag Bart" en "Op mijn eiland". Pas in 1986 kreeg hij de waardering die hij verdiende met "La Mamadora". In 1987 werd hij tweede met "Carrousel" in de preselectie van Eurosong. In 1989 kreeg Bart steun van Roland Verlooven en ontstonden succesliedjes als "De Marie-Louise", "Duizend terrassen in Rome" en "Zeil je voor het eerst". Ondertussen volgden nog tal van hits!

 

meer info >>

Belle Perez

De Limburgse schone met Spaanse roots kwam tijdens Eurosong 1999 met ‘Hello World’ nog schuchter om de hoek kijken.Zeven jaar later liet Belle via haar ‘Mega Latino Concert’ het Antwerpse Sportpaleis twee keer vollopen. In dat genre blijft ze brokken maken. Zo vierde Belle vorig jaar de tiende verjaardag van haar carrière met een uitzinnig concert in de Ethias Arena in Hasselt. La Perez doet het deze zomer op een iets kleinere schaal allemaal over. Wie tuk is op flamencogitaren en een even authentiek als warm Spaans geluid is bij haar dus straks absoluut aan het juiste adres.

meer info >>

Christ'OF

Winnaar 'My name is Michael'

meer info >>

Christoff

Wie Christoff de voorbije zomermaanden aan het werk heeft gezien, die weet dat hij de absolute sfeer- en ambiance maker is bij uitstek. Wanneer nummers als Miljonair, Een Ster, Zeven Zonden,etc … in de feesttent of concertzaal weerklinken, dan ontstaan er onder het goedkeurende oog van Christoff, spontaan polonaises. 

 

meer info >>

Christoff & Lindsay

De voorbije jaren gebeurde het vaak dat organisatoren niet alleen Christoff maar ook graag zusje Lindsay toe wilde voegen aan het programma. De nummer één zangeres Lindsay – bekend van haar hits Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, Ik lig nog steeds van jou te dromen – kan u tegen een kleine extra vergoeding toevoegen aan het programma. Ambiance, feest op en top! Wie de polonaisetrein van Christoff niet wil missen wacht best niet te lang en legt snel een datum vast voor de ‘Zomertour 2013’ van Christoff & Lindsay. 

 

meer info >>

Danny Fabry

Vlaamse charmezanger die heel wat hits op zijn repertoire heeft staan en die vooral weet wat ambiance maken is. Ambiance ça ça, ça c'est la vie!

meer info >>

Davy Gilles

De voorbije maanden was Davy Gilles met vaste regelmaat op de radio te horen met de singles 'Niet denken maar doen', 'Zelfs je naam is mooi' en nu met 'Ieder moment'. Solo heeft Davy Gilles ondertussen zijn eerste album 'Samen sterker' op de markt. Herkenbare, melodieuze en tekstueel hoogstaande popnummers met verve vertolkt! Davy Gilles, een muzikale duizendpoot met een groot hart voor het publiek!

 

meer info >>

De Romeo's

De zomer van 2012 leek een beetje die van het triumviraat Gilles, Levi en Van Tongelen. Het trio was dan ook percies “10 zomers lang” bekend onder de naam DE ROMEO’S, zeg maar gerust DE partyband van Vlaanderen! Met het succes van het album “In ’t Wit” hebben Davy, Gunther en Chris ook nog een stevig Vlaamse reputatie aan toegevoegd want met “VIVA DE ROMEO’S” stond het drietal ruim vier weken op nummer 1 in de Vlaamse top 10! Dat zorgt voor alweer een nieuwe frisse wind in het bestaan van de groep. 10 jaar dat vraagt om een feestje en dat zal Vlaanderen geweten hebben. Het is met andere woorden Feest met hoofdletter F als DE ROMEO’S zijn langs geweest. De 10ZL-tour is vanaf nu te boeken in vier formules : Live On Tape / Guest / Live en Live Super Deluxe. De ambiancegroep won afgelopen zomer twee keer op Zomerhit: de trofee voor ‘beste ambiance’ en de hoofdvogel, Zomerhit 2012 met hun vrolijke nummer Vlaanderen feest. In januari 2013 winnen ze maar liefst 3 awards op de uitreiking van de Anne Awards, waaronder ook de felbegeerde Anne Award. Hiermee bevestigen ze dat ze de entertainers van het moment zijn. In 2013 vervolgen ze de 10 zomers lang tour. 

meer info >>

Pag. : 1 2 3 4 5 6       [ vorige ] | [ volgende ]