Nog jong maar niet de minste. 31 zomers is Jeroen De Pauw en na een opleiding aan de hotelschool van Mechelen en een voortgezette opleiding gastronomie verovert hij zich meteen een plaatsje in de keuken van sterrenrestaurants als 'Comme Chez Soi' en 'Hof van Cleve'. Tijdens een verblijf in Aix-en-Provence leert de jonge kok de Franse keuken kennen en wijdt zich een tijdlang aan deze nieuwe liefde. Maar Jeroen is jong en wil wat: creatief zijn en een eigen zaak opstarten. 'Cookie Boys' wordt geboren: met zijn mobiele keuken, opgeborgen in tien koffers, toerde Jeroen door Europa en verwende artiesten als Axelle Red, Tom Waits, Hooverphonic,... Weegschalen en maatbekers zijn niet echt besteed aan Jeroen. Liefst kookt hij vanuit zijn buik en op gevoel. Verse groenten en kruiden daarentegen zijn een must voor hem, met koriander als absolute favoriet. Lekker koken met goedkope ingrediënten, dat is de uitdaging die Jeroen zichzelf telkens weer stelt. Nu heeft Jeroen De Pauw al heel wat televisiewatertjes doorzwommen en maakte hij kookprogramma’s voor de VRT, TMF en VTM (Chef vs. Vlaanderen), maar een kookboek had hij vooralsnog niet. Daar is nu met Laat het u smaken verandering in gekomen. Jeroen De Pauw hanteert als kok een eerlijke en pure keuken zonder teveel tralala.